Dit supplement van het merk Stacker is een zeer geavanceerd eiwit supplement. Het heeft vrijwel als enige supplement een eiwitpercentage van 90%, wat enorm hoog is. Whey Isolate van Stacker 2 bevat namelijk 100% pure wei proteïne isolaat en zit tevens vol met BCAA’s. Namelijk 6 gram per serving!  Daarnaast bevat het supplement geen toegevoegde suikers, is het erg laag in vet en bevat het slechts een fractie lactose.

Een dosering Whey Isolat bevat:

  • 12 gram essentiële aminozuren
  • 5 gram aan glutaminen
  • 27 gram eiwitten!

Elke verpakking bevat 1500 gram en is verkrijgbaar in drie smaken: aardbei, chocolade en vanille.

Kenmerken van Whey Isolate – Stacker 2

  • Neemt zeer snel op
  • Een uitstekende biologische waarde van 52
  • Lost erg goed op

Verschillen tussen Whey Isolate en Whey concentraat

Waarom is een WPC voor sommige sporters dan toch onvoldoende? WPC is relatief rijk aan koolhydraten, vet en lactose. Ook al gaat het om slechts enkele procenten, een serieuze topsporter zal nooit genoegen nemen met iets goeds terwijl er iets beters beschikbaar is. En Whey Isolate is beter, daar is geen twijfel over! De belangrijkste voordelen van Whey Isolate zijn dat de eiwitten supersnel opnemen, sneller dan een WPC shake. Daarnaast bevat Whey Isolate minder koolhydraten, minder vet en minder lactose. Een topsporter kiest dus voor Stacker2 Whey Isolate, want alleen een wei isolaat voldoet aan alle aanvullende eisen die een topsporter stelt.

Ervaringen Whey Isolate van Stacker

Heb jij ervaring met dit eiwit supplement? Laat het ons dan weten en help anderen door een review achter te laten met jouw ervaring met dit product. Of dit nou positief of negatief was, wij horen het graag. Was de smaak goed, heeft het je geholpen, was het goed oplosbaar etc. Laat het anderen weten en help de sport community.