Nitrix AVPT is de opvolger van de oude Nitrix, AVPT staat voor advanced volumizing and performance technology. NITRIX AVPT is van het bekende supplementen merk BSN en is naar eigen zeggen het perfecte stikstof oxide product. Het product zorgt vooral voor een grotere pomp die ook langer blijft en een toename in kracht, hierdoor kun jij harder trainen.

Wat is Nitrix avpt?

Nitrix avpt is een zogenaamde “NO-supplement” wat voor stikstof oxide supplement staat. Nitrix vergroot je lichaamseigen bloedbanen waardoor er meer bloed in je spieren gepompt kunnen worden. Je bloed zit vol met voedingsstoffen die goed zijn voor de groei van je spieren waardoor je spieren beter zullen groeien en sneller kunnen herstellen. Hierdoor blijft ook de pomp in je spieren vele malen langer aanhouden dan slechts een uurtje na het trainen. Dit supplement werkt met verschillende fases van gebruik wat is op verdeeld in vier fases:

Week 1: De eerste week is bedoelt om je lichaam op te laden en te laten wennen aan het supplement.Ook kun je al merken dat je een grotere en langere pomp in je spieren krijgt.

Week 2: In de tweede week van het gebruik van dit product zul je een toename in herstel, kracht en uithoudingsvermogen ervaren. Ook zul je zien dat je spieren veel harder er uit zien en voelen tijdens het trainen.

Week 3: In de derde week trainen met Nitrix zul je merken dat je spieren nog meer opgepompt raken en dat dit langer aanhoudt.

Week 4 en langer: De effecten van het supplement worden nu optimaal gebruikt door je lichaam, dit zul je ook terug zien in je spieren.

Voor wie is het geschikt?

Dit supplement is niet voor iedereen geschikt om zo maar te gebruiken. Het is bedoelt voor mensen tussen de 18 en 49 jaar, val je buiten deze groep mensen gebruik dit product dan niet. Verder is het van belang dat je geen medische aandoeningen hebt en in een gezonde staat bent. Bij twijfel of dit product wel geschikt voor je is is het altijd aan te raden om je arts voor advies te raadplegen.

Gebruik en dosering van dit product

Neem drie keer op een dag 2 tot 4 tabletten. De eerste dosering dient op een nuchtere maag te worden genomen, dus nog voor het ontbijt. De tweede dosering voor de middag maaltijd het liefst ook op een nuchtere maag en de derde dosering voor het avond eten wat ook op een nuchtere maag het beste effect geeft. Neem het ongeveer dertig a 45 minuten voor de maaltijd in. Neem je het tijdens de maaltijd? Dan is het effect van dit supplement stukken minder.

Nitrix AVPT ervaringen

De meeste mensen die dit product hebben gebruikt beschrijven dat ze een grotere spierpomp ervaren door dit product en een toename in kracht. Wij zijn erg benieuwd naar jou ervaringen met dit product, laat daarom een review achter zodat je vele andere sporters helpt met de juiste keuze te maken voor een goed supplement.