King Mass XL is het supplement van de wereldberoemde Ronnie Coleman. Voor de mensen die echt willen ‘gainen’. Het supplement is namelijk gemaakt om echte gewichtstoename te behalen. Elke dosering bevat namelijk wel 60 gram eiwitten! Zo worden je spieren continue voorzien van de juiste voeding om je lichaam in een anabole status te houden. Elke shake bevat namelijk 180 gram aan verschillende bronnen van koolhydraten en meer dan 1.000 calorieën. Het bevat tevens ook creatine en glutamine.

Daarnaast is de smaak uitmuntend volgens vele gebruikers. Het geeft een echte ‘milkshake’ smaak waardoor het genieten is om deze shake te drinken. Het is ook verkrijgbaar in drie maken:  aardbei, chocolade en vanille.

De ultieme combinatie van ingrediënten bij King Mass XL zorgen dat je flink vooruit kunt gaan in gewicht en betere prestaties kunt neerzetten. Per verpakking zit ook 100 doseringen, waardoor je er een tijd mee door kunt.

Een weight gainer zoals dit product kan je enorm helpen. Heb je moeite om in gewicht aan te komen of wil je flink bulken, dan is dit product uitermate geschikt voor jou. Zo bevat een shake van King Mass XL enorm veel calorieën die je anders vrijwel niet binnen zou krijgen, een enkele shake bevat namelijk circa 1.000 kcal!

Ervaringen King Mass XL

Heb jij ervaring met dit supplement van R. Coleman? Laat dan een review achter. Op Bodybuilding.com heeft het product van Ronnie Coleman een 9,2 gekregen gemiddeld wat een erg hoog cijfer is. Dit betekent dat vele gebruikers enorm tevreden zijn over deze weight gainer. Maar wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit supplement, help ons en andere sporters door informatie te delen.