Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Isoburn is het nieuwste supplement van het bekende supplementenmerk BSN. Het eiwitsupplement heeft een zeer unieke en speciale formule voor mensen die spiermassa willen behouden en vet willen verliezen. Zodat je fitter er uit kunt zien zonder spiermassa of kracht te verliezen.  Het unieke aan dit supplement is dat er speciale ingrediënten aan toegevoegd die het vet nog beter tegen zullen gaan, namelijk; L-Carnitrine, Groene koffie en het BSN Lepticore Proprietary Blend.

Kenmerken Isoburn van BSN

  • Unieke formule; 2 in 1 supplement.
  • Elke serving bevat 20 gram eiwitten (Whey Isolate).
  • Speciale ingrediënten aan toegevoegd, zodat vet nog beter verbrand wordt.
  • Voor iedereen die vet wil verliezen en spieren wil behouden.

Het supplement past hierdoor in elk goed dieet, met name door de diverse ingrediënten die BSN aan het supplement heeft toegevoegd. Een shake bevat ook slechts 120 kcal, wat het een zeer aan te raden eiwitsupplement maakt.

Ervaringen Isoburn BSN

Heb jij het nieuwste supplement van BSN al kunnen ervaren? Dan laat dan een review achter en help andere mensen door jouw ervaring te delen van dit nieuwe supplement.  Zo kan er een zo goed mogelijk onafhankelijk oordeel gevormd worden over dit eiwitsupplement. Ook kun je online deze review op Youtube bekijken van het product.