Als je graag grotere spieren wilt kweken, dan is het belangrijk dat je voldoende testosteron hebt in je lichaam. Hoe meer testosteron je hebt, hoe meer spieren je kunt kweken. Maar hoe kun je hier voor zorgen? Hier wat tips.

Krachtsport

Voor het kweken van een spiermassa moet je allereerst voldoende sporten. En dan niet een of twee keer per week, maar het liefst dagelijks. Je kunt met behulp van krachtsport de productie van testosteron bevorderen. Het is het beste om dit met veel herhaling te doen en korte tussenpauzen. Als je weinig tot niet sport heeft het ook geen zin om spiermassa te willen kweken. Het heeft dan ook geen zin om supplementen op basis van testosteron te gebruiken als je niet vaak sport. Sporten is het allerbelangrijkste om te doen als je graag meer spieren wilt kweken. Doe dit dan ook zo vaak mogelijk, en het liefst dus met veel herhaling en korte tussenpauzen.

Natuurlijke manier

Daarnaast is het belangrijk dat je gezond eet. Het is vooral belangrijk dat je genoeg cholesterol binnen krijgt, cholesterol is namelijk heel belangrijk voor de aanmaak van testosteron. Eet dus voldoende vlees, vis en eieren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je voldoende zink binnen krijgt. Om testosteron te kunnen produceren hebben enzymen namelijk zink nodig. Daarnaast is het ook belangrijk dat je voldoende slaap krijgt. De juiste voeding en voldoende slaap kunnen dus bijdragen aan het verhogen van je testosteron, en daarmee de groei van je spieren.

Supplementen

Daarnaast kun je ook supplementen gaan nemen om spieren te kweken. Hiervoor kun je het beste online kijken. Er zijn tegenwoordig genoeg webshops die supplementen verkopen op basis van testosteron. Omdat testosteron de spiergroei stimuleert is het verstand om supplementen te kopen die de verhoging van je testosteron stimuleren. Op http://www.rapspierenkweken.com/ kun je hier meer over lezen.